accountarrowhead-downarrowhead-upmobile-menusearchsm-bold-xx-skinny-roundedx-skinnyarrowhead-rightsocial-facebooksocial-googleplussocial-instagramsocial-linkedinsocial-pinterestsocial-qzonesocial-renrensocial-tencentsocial-twittersocial-vkontaktsocial-weibosocial-youkusocial-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

Puheluiden siirtäminen toiseen numeroon

Arrow left Xperia Z3 Compact – tuen yleiskatsaus

Voit siirtää puheluja toiselle vastaanottajalle, kuten toiseen puhelinnumeroon, toiseen laitteeseen tai vastaajaan.

Soitonsiirto

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Puhelu.
    3. Napauta Soitonsiirto ja valitse haluamasi asetus.
    4. Anna numero, johon haluat siirtää puhelut, ja napauta sitten käyttöönottopainiketta.

Soitonsiirron poistaminen käytöstä

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Asetukset > Puhelu > Soitonsiirto ja napauta sitä.
    3. Valitse vaihtoehto ja napauta sitten Poista käytöstä.