Valokuvien muokkaaminen valokuvanmuokkaussovelluksella

Arrow left Xperia Z3 Compact – tuen yleiskatsaus

Voit muokata alkuperäisiä, kamerallasi otettuja valokuvia sekä lisätä niihin tehosteita. Voit esimerkiksi muuttaa valotehosteita. Kun olet tallentanut muokatun valokuvan, sen alkuperäinen, muokkaamaton versio jää laitteeseen.

Valokuvan muokkaaminen

• Kun katsot kuvaa, tuo työkalurivit näkyviin napauttamalla näyttöä ja napauta Icn sony album edit.

Valokuvan rajaaminen

1. Kun katsot kuvaa, tuo työkalurivit näkyviin napauttamalla näyttöä ja napauta Icn sony album edit.
    2. Jos näyttöön tulee kehote, valitse Valokuva-editori.
    3. Napauta Icn sony album crop > Rajaa.
    4. Tee valinta napauttamalla Rajaa.
    5. Voit säätää rajauskehystä koskettamalla sen reunaa ja pitämällä sitä alhaalla. Kun reunojen ympyrät katoavat, voit muuttaa kehyksen kokoa vetämällä sisään- tai ulospäin.
    6. Voit muuttaa rajauskehyksen kaikkien sivujen kokoa samanaikaisesti koskettamalla jotakin neljästä kulmasta ja pitämällä sitä alhaalla. Kun reunoilla olevat ympyrät katoavat, vedä nurkka haluamaasi kohtaan.
    7. Jos haluat siirtää rajauskehyksen toiselle alueelle kuvassa, kosketa kehyksen sisäosaa, pidä sitä alhaalla ja vedä kehys sitten haluamaasi paikkaan.
    8. Napauta Icn sony album crop apply.
    9. Voit tallentaa rajatun valokuvan kopion napauttamalla Tallenna.

Tehosteiden lisääminen kuvaan

1. Kun katsot kuvaa, tuo työkalurivit näkyviin napauttamalla näyttöä ja napauttamalla sitten Icn sony album edit.
    2. Jos näyttöön tulee kehote, valitse Valokuva-editori.
    3. Napauta Icn sony album edit face correction ja valitse asetus.
    4. Muokkaa kuvaa haluamallasi tavalla ja napauta sitten Tallenna.

Valokuvan valoasetusten säätäminen

1. Kun katsot kuvaa, tuo työkalurivit näkyviin napauttamalla näyttöä ja napauta Icn sony album edit.
    2. Jos näyttöön tulee kehote, valitse Valokuva-editori.
    3. Napauta Icn sony album edit exposure, tee valinta ja muokkaa haluamallasi tavalla.
    4. Voit tallentaa muokatun valokuvan kopion napauttamalla Tallenna.

Valokuvan värikylläisyyden asettaminen

1. Kun katsot kuvaa, tuo työkalurivit näkyviin napauttamalla näyttöä ja napauta Icn sony album edit.
    2. Jos näyttöön tulee kehote, valitse Valokuva-editori.
    3. Napauta Icn sony album edit colour adjustment ja valitse vaihtoehto.
    4. Voit tallentaa muokatun valokuvan kopion napauttamalla Tallenna.