accountarrowhead-downarrowhead-upmobile-menusearchsm-bold-xx-skinny-roundedx-skinnyarrowhead-rightsocial-facebooksocial-googleplussocial-instagramsocial-linkedinsocial-pinterestsocial-qzonesocial-renrensocial-tencentsocial-twittersocial-vkontaktsocial-weibosocial-youkusocial-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

Laitteen yhdistäminen USB-lisävarusteisiin

Arrow left Xperia Z3 Compact – tuen yleiskatsaus

Voit käyttää USB-isäntäsovitinta laitteesi yhdistämiseen USB-lisävarusteisiin, kuten USB-massamuistilaitteisiin, peliohjaimiin, USB-näppäimistöihin ja USB-hiiriin. Jos USB-lisävarusteessa USB-mikroliitin, et tarvitse USB-isäntäsovitinta.

Note

USB-isäntäsovittimia myydään erikseen. Sony ei takaa, että laitteesi tukee kaikkia USB-lisävarusteita.

USB-lisälaitteen kytkeminen USB-isäntäsovittimella

1. Kytke USB-isäntäsovitin laitteeseesi ja kytke sovitin USB-lisälaitteeseen.
    2. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal.
    3. Paikanna ja napauta Asetukset > Laiteyhteys > USB-yhteydet > Tunnista USB-laite.

Note

Peliohjainten, USB-audion ja USB Ethernet -lisälaitteiden määrittäminen saattaa vaatia lisätoimenpiteitä tai lisäohjelmistoja. Sony ei takaa, että laitteesi tukee kaikkia USB-lisälaitteita.

USB-massamuistilaitteen sisällön käyttö USB Host Adapterin avulla

1. Kytke USB Host Adapter laitteeseesi ja kytke sovitin USB-massamuistilaitteeseen.
    2. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal.
    3. Paikanna ja napauta Asetukset > Laiteyhteys > USB-yhteydet > Tunnista USB-laite.
    4. Voit käyttää USB-tallennuslaitteen tiedostoja ja kansioita tiedostonhallintasovelluksella, kuten File Commanderilla.

Note

Voit myös avata laitteessa asianmukaisen mediasovelluksen tarkastellaksesi sisältöä suoraan. Voit esimerkiksi avata albumisovelluksen ja katsella USB-massamuistilaitteisiin tallennettuja valokuvia.

USB-lisälaitteen kytkeminen micro USB -liittimellä

1. Liitä USB-lisälaitteen micro USB -liitin laitteeseesi.
    2. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal.
    3. Etsi ja napauta Asetukset > Laiteyhteys > USB-yhteydet > Tunnista USB-laite.

Note

Sony ei takaa, että laitteesi tukee kaikkia USB-lisälaitteita, joissa on micro USB -liitäntä.