account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Super-vivid-tila

    Arrow left Xperia Z3 Compact – tuen yleiskatsaus

    Super-vivid-tila korostaa värien kirkkautta ja valokuvien ja videoiden värikylläyttä, kun katsot niitä laitteellasi.

    Super-vivid-tilan ottaminen käyttöön

    1. Napauta aloitusnäytössä Icn sony home apptray normal .
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Näyttö > Kuvantehostus.
    3. Napauta Erittäin eläväinen tila -radiopainiketta, jos sitä ei ole vielä valittu.

    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!