Kalenteri

Arrow left Xperia Z3 Compact – tuen yleiskatsaus

Kalenteri-sovelluksella voit hallita ajankäyttöäsi. Jos olet kirjautunut vähintään yhteen kalentereita sisältävään verkko-tiliin, esimerkiksi Google™-tiliin tai Xperia™ with Facebook -tiliin, ja synkronoinut laitteesi tilin kanssa, näiden tilien kalenteritapahtumat näkyvät myös Kalenteri-sovelluksessa. Voit valita, mitkä kalenterit haluat integroida yhdistettyyn kalenterinäkymään.

Kun tapaamisen aika lähestyy, laite toistaa lyhyen ilmoitusäänen muistutukseksi. Myös Icn sony stat notify calendar tulee näkyviin tilariville.

Yleiskatsaus Sony-älypuhelinten kalenteriin

1 Valitse näkymätyyppi ja kalenterit, jotka haluat näyttää
    2 Palaa kuluvan päivän kohdalle
    3 Käytä asetuksia ja muita valintoja
    4 Selaa nopeammin sipaisemalla vasemmalle tai oikealle
    5 Valitun päivän asialista
    6 Lisää kalenteritapahtuma

Lisätietoja Kalenteri-sovelluksesta

• Kun Kalenteri-sovellus on auki, napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Ohje.