Langaton Bluetooth®-tekniikka

Arrow left Xperia Z3 Compact – tuen yleiskatsaus

Bluetooth®-toiminnoilla voit lähettää tiedostoja muihin Bluetooth®-laitteisiin ja muodostaa yhteyden handsfree-lisävarusteisiin. Bluetooth®-yhteydet toimivat hyvin enintään 10 metrin (33 jalan) etäisyydellä ilman laitteiden välisiä kiinteitä esteitä. Joissakin tapauksissa sinun on ehkä muodostettava laitteellasi laitepari manuaalisesti toisten Bluetooth®-laitteiden kanssa.

Note

Bluetooth®-laitteiden välinen toiminta ja yhteensopivuus vaihtelee.

Note

Jos käytät laitetta, jolla on useita käyttäjiä, kukin käyttäjä voi muuttaa Bluetooth®-asetuksia, ja muutokset kohdistuvat kaikkiin käyttäjiin.

Bluetooth®-toiminnon käyttöönotto

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Bluetooth.
    3. Ota Bluetooth®-toiminto käyttöön napauttamalla päälle/pois-kytkintä kohdan Bluetooth vieressä. Laitteesi on nyt näkyvissä lähistöllä oleville laitteille, ja käytettävissä olevien Bluetooth®-laitteiden luettelo tulee näkyviin.

Laitteen nimeäminen

Voit antaa laitteelle nimen. Muut laitteet näkevät tämän nimen, kun Bluetooth®-toiminto on päällä ja laite on näkyvissä.

Laitteen nimeäminen

1. Varmista, että Bluetooth®-toiminto on päällä.
    2. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    3. Etsi ja napauta Asetukset > Bluetooth.
    4. Napauta Icn sony key menu > Nimeä tämä laite uudelleen.
    5. Anna laitteelle nimi.
    6. Napauta Nimeä uudelleen.

Laiteparin muodostaminen toisen Bluetooth®-laitteen kanssa

Kun yhdistät laitteen toisen laitteen kanssa, voit esimerkiksi liittää laitteen Bluetooth®-kuulokkeisiin tai Bluetooth®-autosarjaan ja käyttää näitä muita laitteita musiikin jakamiseen.

Kun olet muodostanut laiteparin toisen Bluetooth®-laitteen kanssa, laitteesi muistaa tämän laiteparin. Kun laite muodostaa laiteparin Bluetooth®-laitteen kanssa, sinun on ehkä syötettävä tunnusluku. Laite kokeilee automaattisesti yleistä tunnuslukua 0000. Jos se ei toimi, katso Bluetooth®-laitteessa käytettävä tunnusluku sen käyttöohjeista. Tunnuslukua ei tarvitse syöttää uudelleen, kun muodostat yhteyden aiemmin yhdistettyyn Bluetooth®-laitteeseen seuraavan kerran.

Note

Jotkin Bluetooth®-laitteet, kuten useimmat Bluetooth®-kuulokkeet, edellyttävät, että ne yhdistetään toiseen laitteeseen.

Note

Voit yhdistää laitteen useiden Bluetooth®-laitteiden kanssa, mutta voit muodostaa yhteyden vain yhteen Bluetooth®profiiliin samanaikaisesti.

Laiteparin muodostaminen toisen Bluetooth®-laitteen kanssa

1. Varmista, että laiteparin muodostavan laitteen Bluetooth®-toiminto on käytössä ja että laite näkyy muille Bluetooth®-laitteille.
    2. Kun laitteen Aloitusnäyttö on näkyvissä, napauta Icn sony home apptray normal.
    3. Etsi ja napauta Asetukset > Bluetooth.
    4. Ota Bluetooth®-toiminto käyttöön vetämällä kohdan Bluetooth vieressä olevaa liukusäädintä. Käytettävissä olevien Bluetooth®-laitteiden luettelo tulee näkyviin.
    5. Napauta laiteparin muodostavaa Bluetooth®-laitetta.
    6. Kirjoita tarvittaessa salasana tai vahvista sama salasana molemmissa laitteissa.

Laitteen yhdistäminen toiseen Bluetooth®-laitteeseen

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Bluetooth.
    3. Napauta Bluetooth®-laitetta, jonka haluat yhdistää.

Bluetooth®-laitteen laiteparin poistaminen

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Bluetooth.
    3. Napauta kohdassa Laiteparit sen laitteen nimen vieressä olevaa kuvaketta Icn sony bluetooth paired settings, jonka laiteparin haluat poistaa.
    4. Napauta Unohda.

Kohteiden lähettäminen ja vastaanottaminen Bluetooth®-teknologialla

Jaa kohteita muiden Bluetooth®-laitteiden, kuten puhelinten ja tietokoneiden, kanssa. Voit lähettää ja vastaanottaa erilaisia kohteita käyttämällä Bluetooth®-toimintoa, kuten
    • valokuvia ja videoita
    • musiikkia ja muita audiotiedostoja
    • yhteystietoja
    • Web-sivuja

Kohteiden lähettäminen Bluetooth™-yhteydellä

1. Varmista, että kohteen vastaanottavan Bluetooth™-laitteen Bluetooth™-toiminto on käytössä ja että laite näkyy muille Bluetooth™-laitteille.
    2. Avaa lähettävässä laitteessa sovellus, joka sisältää lähetettävän kohteen, ja siirry kohteen kohdalle.
    3. Sovelluksesta ja lähetettävästä kohteesta riippuen sinun on esimerkiksi ehkä napautettava kohdetta pitkään, avattava kohde tai painettava Icn sony home tap app share. Kohteen voi mahdollisesti lähettää muillakin tavoin.
    4. Valitse valikosta kohteen jako tai lähettäminen.
    5. Valitse näkyviin tulevassa valikossa Bluetooth.
    6. Ota Bluetooth™ käyttöön, jos sinua pyydetään tekemään niin.
    7. Napauta vastaanottavan laitteen nimeä.
    8. Vastaanottava laite: Hyväksy yhteys pyydettäessä.
    9. Anna molempiin laitteisiin tarvittaessa sama tunnusluku tai vahvista ehdotettu tunnusluku.
    10. Vastaanottava laite: Hyväksy saapuva kohde. Vedä tarvittaessa tilariviä alaspäin löytääksesi ilmoituksen.

Kohteiden vastaanottaminen Bluetooth®-yhteydellä

1. Varmista, että Bluetooth®-toiminto on päällä ja että se näkyy muille Bluetooth®-laitteille.
    2. Lähettävä laite aloittaa nyt tietojen lähettämisen laitteeseen.
    3. Jos saat kehotteen, syötä sama tunnusluku molempiin laitteisiin tai vahvista ehdotettu tunnusluku.
    4. Kun saat ilmoituksen laitteeseen saapuvasta tiedostosta, vedä tilariviä alaspäin ja hyväksy tiedostonsiirto napauttamalla ilmoitusta.
    5. Aloita tiedostonsiirto napauttamalla Hyväksy.
    6. Siirron edistymisen voi tarkistaa vetämällä tilariviä alaspäin.
    7. Voit avata vastaanotetun kohteen vetämällä tilariviä alaspäin ja napauttamalla asianmukaista ilmoitusta.

Bluetooth®-toiminnolla vastaanotettujen tiedostojen tarkasteleminen

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Bluetooth.
    3. Paina Icn sony key menu ja valitse Näytä vastaanot. tiedostot.