accountarrowhead-downarrowhead-upmobile-menusearchsm-bold-xx-skinny-roundedx-skinnyarrowhead-rightsocial-facebooksocial-googleplussocial-instagramsocial-linkedinsocial-pinterestsocial-qzonesocial-renrensocial-tencentsocial-twittersocial-vkontaktsocial-weibosocial-youkusocial-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

Yhteystietojen varmuuskopioiminen

Arrow left Xperia Z3 Compact – tuen yleiskatsaus

Voit varmuuskopioida yhteystiedot muistikorttiin, SIM-korttiin tai USB-tallennuslaitteeseen. Lisätietoja yhteystietojen palauttamisesta laitteeseen on kohdassa Yhteystietojen siirtäminen.

Kaikkien yhteystietojen vieminen muistikorttiin

1. Napauta Aloitusnäyttö-näytössä Icn sony home apptray normal ja napauta sitten Icn sony app phonebook.
    2. Paina Icn sony key menu ja napauta sitten Vie yhteystieto > SD-kortti.
    3. Napauta OK.

Yhteystietojen vieminen SIM-kortille

Note

Kun viet yhteystietoja SIM-kortille, kaikkia tietoja ei välttämättä viedä. Tämä johtuu SIM-korttien muistirajoituksista.

1. Napauta Aloitusnäyttö-näytössä Icn sony home apptray normal ja napauta sitten Icn sony app phonebook.
    2. Paina Icn sony key menu ja napauta sitten Vie yhteystieto > SIM-kortti.
    3. Valitse vietävät yhteystiedot tai napauta Merkitse kaikki, jos haluat viedä kaikki yhteystiedot.
    4. Napauta Vie.
    5. Valitse Lisää yhteystietoja, jos haluat lisätä yhteystiedot SIM-kortin yhteystietoihin, tai valitse Korvaa kaikki yhteystiedot jos haluat korvata SIM-kortin yhteystiedot.

Kaikkien yhteystietojen vieminen USB-muistilaitteeseen

Note

Kun viet yhteystietoja tällä tavalla, sinun on ensiksi liitettävä laite USB-isäntäsovitinkaapelilla USB-muistilaitteeseen, kuten flash-asemaan tai ulkoiseen kiintolevyyn. Lisätietoja laitteen liittämisestä USB-muistilaitteeseen on kohdassa Laitteen yhdistäminen USB-lisävarusteisiin.

1. Napauta kohdassa Aloitusnäyttö Icn sony home apptray normal ja napauta sitten Icn sony app phonebook.
    2. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Vie yhteystieto> USB-muisti.
    3. Napauta OK.