Kokoaminen

Arrow left Xperia Z3 Compact – tuen yleiskatsaus

Laitteesi tukee ainoastaan nano SIM-korttia.

Nano SIM ja muistikortin asettaminen Sony-älypuhelimiin

Note

Laita nano SIM-kortti nano SIM-korttiin pidikkeeseen ennen kuin asetat sen laitteeseen. Älä myöskään sekoita nano SIM-korttipaikkaa muistikorttipaikan kanssa.

Nano SIM-kortin asentaminen

Note

Jos asennat nano SIM-kortin laitteen ollessa päällä, laite käynnistyy automaattisesti uudelleen.

1. Ota nano SIM-kortin pidikkeen kansi pois.
    2. Vedä nano SIM-kortin pidike ulos kynnellä tai vastaavalla esineellä.
    3. Aseta nano SIM-kortti nano SIM-kortin pidikkeeseen ja laita pidike paikoilleen.
    4. Laita kansi paikoilleen.

Note

Varmista, että nano SIM-kortin pidike tulee oikeaan asentoon. Kun vedät pidikkeen ulos asentaaksesi nano SIM-kortin, älä käännä pidikettä.

Muistikortin asettaminen

1. Irrota muistikorttipaikan kansi.
    2. Aseta muistikortti muistikorttipaikkaan ja laita muistikorttipaikan kansi takaisin paikalleen.

SIM-nanokortin poistaminen

Nano SIM -kortin irrottaminen Sony-älypuhelimista
    1. Irrota SIM-nanokorttipaikan kansi.
    2. Vedä SIM-nanokortin pidike ulos kynnellä tai jollakin esineellä.
    3. Irrota SIM-nanokortti.
    4. Aseta SIM-nanokortin pidike takaisin paikalleen.
    5. Kiinnitä kansi takaisin paikalleen.

Muistikortin irrottaminen

1. Sammuta laite ja avaa SIM-nanokortin ja muistikorttipaikan kansi.
    2. Paina muistikorttia sisäänpäin ja vapauta se sitten nopeasti.
    3. Poista muistikortti vetämällä se kokonaan ulos.
    4. Sulje kansi.

Tip

Voit myös poistaa muistikortin sammuttamatta laitetta vaiheessa 1. Voit myös irrottaa muistikortin sammuttamatta laitetta vaiheessa 1. Tämä tapa edellyttää, että muistikortin asennus poistetaan. Voit tehdä tämän valitsemalla Asetukset > Tallennustila ja valitsemalla sitten SD-kortti-kohdan vierestä Icn sony eject3 ja toimimalla sitten yllä olevien ohjeiden mukaisesti.