Herätyskello

Voit määrittää useita herätyksiä ja käyttää herätysäänenä mitä tahansa laitteeseen tallennettua ääntä. Herätys ei kuulu, jos laite on sammutettu.

Näkyvissä oleva herätyksen aikamuoto on sama kuin yleisiin aika-asetuksiin valitsemasi muoto, kuten 12-tuntinen tai 24-tuntinen.

Yleiskatsaus Sony-älypuhelinten herätyksiin

1Avaa herätysnäyttö
    2Näytä maailmankello ja säädä asetuksia
    3Käytä sekuntikellotoimintoa
    4Käytä ajastintoimintoa
    5Näytä valinnat
    6Avaa kellon päivämäärä- ja aika-asetukset
    7Ota herätys käyttöön tai poista se käytöstä
    8Lisää uusi herätys

Uuden herätyksen asettaminen

1. Napauta aloitusnäytössä Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Kello ja napauta sitä.
    3. Napauta Icn sony calendar alarm add.
    4. Napauta Aika ja valitse haluamasi arvo.
    5. Napauta OK.
    6. Voit halutessasi muokata muita herätysasetuksia.
    7. Napauta Tallenna.

Torkutuksen sammuttaminen

• Napauta Torkuta.

Herätyksen sammuttaminen

• Vedä Icn sony stat notify alarm-kuvaketta oikealle.

Tip

Voit sammuttaa torkutetun herätyksen avaamalla ilmoituspaneelin tilariviä alaspäin vetämällä ja napauttamalla sitten Icn sony stat notify alarm.

Aiemmin määritetyn herätyksen muokkaaminen

1. Avaa herätyskellosovellus ja napauta sitten muokattavaa herätystä.
    2. Tee haluamasi muutokset.
    3. Napauta Tallenna.

Herätyksen käyttöön ottaminen ja käytöstä poistaminen

• Avaa herätyskellosovellus ja ota sitten herätyskello käyttöön tai poista se käytöstä liukusäätimellä.

Herätyksen poistaminen

1. Avaa herätyskellosovellus ja kosketa sitten poistettavaa herätystä ja pidä sitä alhaalla.
    2. Napauta Poista hälytys ja napauta sitten Kyllä.

Herätysäänen määrittäminen

1. Avaa herätyskellosovellus ja napauta sitten muokattavaa herätystä.
    2. Napauta Hälytysääni ja valitse haluamasi asetus. Voit myös napauttaa Icn sony browser add ja valita jonkin musiikkitiedoston.
    3. Napauta Valmis ja napauta sitten Tallenna.

Tip

Lisätietoja herätyksen äänenvoimakkuustason säätämisestä on kohdassa Äänenvoimakkuusasetukset .

Herätyksen äänenvoimakkuuden säätäminen

1. Avaa herätyskellosovellus ja napauta sitten muokattavaa herätystä.
    2. Vedä äänenvoimakkuuden liukusäädin kohdassa Hälytyksen äänenvoimakkuus haluamaasi asentoon.
    3. Napauta Tallenna.

Toistuvan herätyksen asettaminen

1. Avaa herätyskellosovellus ja napauta sitten muokattavaa herätystä.
    2. Napauta Toista uudelleen.
    3. Valitse asianmukaisten päivien valintaruudut ja napauta sitten OK.
    4. Napauta Tallenna.

Herätyksen värinätoiminnon aktivoiminen

1. Avaa herätyskellosovellus ja napauta sitten muokattavaa herätystä.
    2. Valitse valintaruutu Värinä.
    3. Napauta Tallenna.

Sivupainikkeiden toiminnan määrittäminen

1. Avaa herätyskellosovellus ja valitse sitten muokattava herätys.
    2. Napauta Sivunäppäimien toiminta ja valitse sitten haluamasi sivupainikkeiden toiminta, kun niitä painetaan herätyksen aikana.
    3. Napauta Tallenna.