accountarrowhead-downarrowhead-upmobile-menusearchsm-bold-xx-skinny-roundedx-skinnyarrowhead-rightsocial-facebooksocial-googleplussocial-instagramsocial-linkedinsocial-pinterestsocial-qzonesocial-renrensocial-tencentsocial-twittersocial-vkontaktsocial-weibosocial-youkusocial-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

Lentokonetila

Arrow left Xperia Z3 Compact – tuen yleiskatsaus

Lentokonetila on tila, jossa verkko- ja radiolähettimet ja -vastaanottimet ovat poissa käytössä, jotta laite ei aiheuttaisi häiriöitä herkkiin laitteisiin. Voit silti pelata pelejä, kuunnella musiikkia ja katsella videoita sekä muuta sisältöä, kunhan kyseinen sisältö on tallennettu muistikortille tai sisäiseen muistiin. Voit myös saada hälytysilmoituksia, jos hälytykset on aktivoitu.

Tip

Lentokonetilan kytkeminen päälle vähentää akun kulutusta.

Lentokonetilan käyttöönotto

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Lisää.
    3. Vedä kohdan Lentokonetila liukusäädintä oikealle.