Vastaaja

Jos tilaukseesi kuuluu vastaajapalvelu, soittajat voivat jättää sinulle ääniviestin, kun et voi vastata soittoon. Vastaajapalvelun numero on tavallisesti tallennettu SIM-kortille. Jos näin ei ole, saat numeron palveluntarjoajalta ja voit syöttää sen manuaalisesti.

Vastaajan numeron syöttäminen

1. Napauta Aloitusnäyttö-näytössä Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Puhelu > Vastaaja > Vastaaja-asetukset > Vastaajan numero.
    3. Syötä vastaajan numero.
    4. Napauta OK.

Vastaajapalveluun soittaminen

1. Avaa valintapaneeli.
    2. Kosketa 1-näppäintä ja pidä sitä alhaalla, kunnes vastaajan numeroon soitetaan.

Tip

Kun soitat vastaajan numeroon ensimmäisen kerran, verkko-operaattorin vastaajajärjestelmä pyytää yleensä vastaajan asetusten määrittämistä. Sinua saatetaan esimerkiksi pyytää tallentamaan tervehdys ja määrittämään salasana.