Päivämäärä ja aika

Voit muuttaa laitteen päivämäärää ja kellonaikaa.

Päivämäärän asettaminen manuaalisesti

1. Napauta Aloitusnäyttö-näytössä Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Päivämäärä ja aika.
    3. Vedä kohdan Automaattinen päivä ja aika liukusäädintä vasemmalle.
    4. Napauta Aseta päivämäärä.
    5. Siirry ylös- tai alaspäin ja valitse haluamasi päivämäärä.
    6. Napauta OK.

Kellonajan asettaminen manuaalisesti

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Päivämäärä ja aika.
    3. Vedä kohdan Automaattinen päivä ja aika liukusäädintä vasemmalle.
    4. Napauta Aseta aika.
    5. Valitse asianmukaiset tunti- ja minuuttiarvot.
    6. Napauta OK.

Aikavyöhykkeen asettaminen

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Päivämäärä ja aika.
    3. Vedä kohdan Automaattinen aikavyöhyke liukusäädintä vasemmalle.
    4. Napauta Valitse aikavyöhyke.
    5. Valitse vaihtoehto.