Valokuvien ottaminen ja videoiden kuvaaminen

Sony-älypuhelimen kameran yleiskatsaus
    1 Etukameran linssi
    2 Kuvaustilan valinta
    3 Vaihda etu- ja pääkameran välillä
    4 Zoomaus
    5 Kameranäppäin – Kameran aktivointi/valokuvien ottaminen/videoiden kuvaaminen
    6 Valokuvien ja videoiden näyttäminen
    7 Valokuvien ottaminen tai videoiden kuvaaminen
    8 Yhden vaiheen verran takaisin siirtyminen tai kameran sulkeminen
    9 Kuvaustilan asetusten kuvake
    10 Salama-asetukset

Valokuvan ottaminen lukitusnäytöstä

1. Voit aktivoida näytön painamalla virtanäppäintä Icn sony key and power k90 lyhyesti.
    2. Voit aktivoida kameran koskettamalla kamerakuvaketta Icn sony camera cap mode normal ja pitämällä sitä alhaalla ja vetämällä sitä sitten vasemmalle.
    3. Kun kamera avautuu, napauta Icn sony camera onscreen lock button.

Valokuvan ottaminen kameranäppäimellä

1. Ota kamera käyttöön.
    2. Paina kameranäppäin täysin alas.

Valokuvan ottaminen näytön kamerapainiketta napauttamalla

1. Ota kamera käyttöön.
    2. Osoita kamera kohdetta kohden.
    3. Napauta näytön painiketta Icn sony camera onscreen button. Valokuva otetaan heti, kun nostat sormea.

Omakuvan ottaminen etukameralla

1. Aktivoi kamera.
    2. Napauta Icn sony cam front main.
    3. Voit ottaa valokuvan painamalla kameranäppäimen pohjaan. Valokuva otetaan heti, kun nostat sormea.

Still-kameran salaman käyttäminen

1. Kun kamera on auki, napauta Icn sony camera quick settings flash auto.
    2. Valitse haluamasi salama-asetus.
    3. Ota valokuva.

Zoomauksen käyttäminen

• Paina äänenvoimakkuusnäppäintä ylös tai alas kameran ollesa auki.
    • Nipistä kaksi sormea yhteen tai vedä ne erilleen kameranäytössä kameran ollessa auki.

Videon kuvaaminen kameranäppäimellä

1. Avaa kamera.
    2. Valitse Icn sony camera switch video sipaisemalla näyttöä.
    3. Voit aloittaa videon tallennuksen painamalla kameranäppäintä.
    4. Voit lopettaa tallennuksen painamalla kameranäppäintä uudelleen.

Videon kuvaaminen

1. Avaa kamera.
    2. Jos videotilaa ei ole valittu, valitse Icn sony camera switch video pyyhkäisemällä näyttöä.
    3. Osoita kamera kohdetta kohden.
    4. Voit aloittaa tallentamisen napauttamalla Icn sony camera start recording.
    5. Voit keskeyttää videon tallentamisen napauttamalla Icn sony semc music pause normal. Voit jatkaa tallentamista napauttamalla Icn sony camera start recording.
    6. Voit lopettaa tallentamisen napauttamalla Icn sony camera stop recording.

Valokuvan ottaminen videota tallennettaessa

• Jos haluat ottaa valokuvan videota tallennettaessa, napauta Icn sony camera onscreen button. Valokuva otetaan heti, kun nostat sormea.

Valokuvien ja videoiden esittäminen

1. Avaa kamera ja avaa valokuva tai video napauttamalla pikkukuvaa.
    2. Voit katsoa valokuvia ja videoita sipaisemalla vasemmalle tai oikealle.

Valokuvan tai tallennetun videon poistaminen

1. Selaa sen valokuvan tai videon kohdalle, jonka haluat poistaa.
    2. Napauta näyttöä, jotta Icn sony camera review delete tulee näkyviin.
    3. Napauta Icn sony camera review delete.
    4. Vahvista napauttamalla Poista.