Ruutukaappauksen ottaminen

Voit kaapata kuvia miltä tahansa laitteesi näytöltä ruutukaappauksena. Ruutukauppauksesi tallennetaan automaattisesti albumiin.

Näyttökuvan ottaminen

1. Pidä virtanäppäintä painettuna, kunnes kehote tulee näkyviin.
    2. Napauta Icn sony take screenshot.

Tip

Voit myös ottaa näyttökuvan pitämällä virtanäppäintä ja äänenvoimakkuus alas -näppäintä painettuna samanaikaisesti. Kun näyttökuva otetaan, voit vapauttaa näppäimet.

Näyttökuvan näyttäminen

• Vedä tilarivi täysin alas ja napauta näyttökuvaa, jonka haluat nähdä.

Tip

Voit myös näyttää näyttökuvat avaamalla albumisovelluksen.