Laitteen ensimmäinen käynnistyskerta

Suosittelemme, että akkua ladataan vähintään 30 minuuttia, ennen kuin laitteeseen kytketään ensimmäisen kerran virta. Laitetta voi käyttää latauksen aikana. Saat lisätietoja lataamisesta kohdasta Laitteen lataaminen.

Kun käynnistät laitteen ensimmäisen kerran, asennusopas auttaa sinua määrittämään perusasetukset, mukauttamaan laitetta ja kirjautumaan sisään joillekin tileille (esimerkiksi Google™-tilille).

Laitteen kytkeminen päälle

Note

Varmista, että akkua on ladattu vähintään 30 minuuttia, ennen kuin kytket laitteen virran päälle ensimmäisen kerran.

Virran kytkeminen Sony-älypuhelimeen

1. Paina virtapainiketta Icn sony key and power k90 jonkin aikaa, kunnes laite värisee.
    2. Anna SIM-kortin PIN-koodi pyydettäessä ja napauta Icn sony text input light enter.
    3. Odota hetki, kun laite käynnistyy.

Laitteen sammuttaminen

1. Paina virtapainiketta Icn sony key and power k90 jonkin aikaa, kunnes asetusvalikko tulee näkyviin.
    2. Napauta asetusvalikossa Virrankatkaisu.

Note

Laitteen sammuminen saattaa kestää jonkin aikaa.