Äänenvoimakkuusasetukset

Voit säätää saapuvien puheluiden ja ilmoitusten soittoäänen voimakkuutta sekä musiikki- ja videotiedostojen toiston äänenvoimakkuutta.

Soittoäänen äänenvoimakkuuden säätäminen äänenvoimakkuusnäppäimellä

• Paina äänenvoimakkuusnäppäintä ylös tai alas.

Mediatoiston äänenvoimakkuuden säätäminen äänenvoimakkuusnäppäimellä

• Paina äänenvoimakkuusnäppäintä ylös tai alas musiikkia toistaessasi tai videota katsoessasi. Voit tehdä näin myös näytön ollessa lukittuna.

Värinätilan käyttöönotto

• Paina äänenvoimakkuusnäppäintä alas tai ylös, kunnes Icn sony stat sys ringer vibrate tulee näkyviin tilariville.

Äänenvoimakkuuden säätäminen

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Äänet ja ilmoitukset.
    3. Vedä äänenvoimakkuuden liukusäätimet haluamaasi kohtaan.

Note

Voit säätää soittoäänen, mediasisällön äänien ja hälytysäänen voimakkuutta myös painamalla äänenvoimakkuusnäppäintä ylös- tai alaspäin ja napauttamalla sitten Icn sony smallapps down.

Laitteen asettaminen värisemään puhelujen saapuessa

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Äänet ja ilmoitukset.
    3. Vedä kohdan Värinä myös puheluille liukusäädintä oikealle.

Soittoäänen valitseminen

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Äänet ja ilmoitukset > Puhelimen soittoääni.
    3. Valitse asetus luettelosta tai napauta Icn sony browser add ja valitse laitteeseen tallennettu musiikkitiedosto.
    4. Vahvista asetus napauttamalla Valmis.

Ilmoituksen merkkiäänen valinta

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Äänet ja ilmoitukset > Ilmoitusääni.
    3. Valitse asetus luettelosta tai napauta Icn sony browser add ja valitse laitteeseen tallennettu musiikkitiedosto.
    4. Vahvista asetus napauttamalla Valmis.

Tip

Joillain sovelluksilla on oma ilmoitusäänensä, joka voidaan valita sovelluksen asetuksista.

Kosketusäänten ottaminen käyttöön

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Asetukset > Äänet ja ilmoitukset > Muut äänet ja napauta sitä.
    3. Vedä kohtien Valintapaneelin äänet ja Kosketusäänet vieressä olevia liukusäätimiä oikealle.