Yksinkertainen aloitusnäyttö

Yksinkertainen aloitusnäyttö on vaihtoehtoinen aloitusnäyttö. Se sisältää useimmin käytetyt sovellukset ja pikavalinnat, joilla voi soittaa nopeasti määrätyille yhteyshenkilöille. Lisäksi esimerkiksi yhteystieto-, viesti- ja kalenterisovellusten fontit ja kuvakkeet ovat tavallista suurempia.

Yksinkertaisen aloitusnäytön käyttöönotto

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Asetukset > Aloitusruutu > Yksinkertainen aloitusnäyttö ja napauta sitä.
    3. Noudata näytön ohjeita ja napauta sitten OK.

Vakioaloitusnäyttöön vaihtaminen

• Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Asetukset > Poistu yksinkertaisesta aloitusnäytöstä > OK.