account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Musiikin jakaminen

    Kappaleen jakaminen

    1. Selaa musiikkitiedostojen kotinäkymässä jaettavan kappaleen tai albumin kohdalle.
    2. Kosketa kappaleen nimeä (pitkä painallus) ja napauta sitten Share.
    3. Valitse sovellus luettelosta ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

    Tip

    Voit jakaa myös albumeita ja soittolistoja tällä tavalla.

    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!
    Etsi tuotteesi
    Find
    Valitse Xperia™-laitteessasi Asetukset > Tietoja puhelimesta tai Tietoja tablet-laitteesta > Mallinumero