Näytön suojakalvo

Note

Irrota näytön suojakalvo ennen laitteen käyttöä. Voit irrottaa kalvon vetämällä kielekkeestä.

Suosittelemme, että suojaat laitteesi Sonyn valmistamalla näytönsuojalla, joka on tarkoitettu Xperia™-mallillesi. Muiden valmistajien näytönsuojusten käyttö voi estää laitetta toimimasta peittämällä anturit, linssit, kaiuttimet tai mikrofonit, ja se saattaa mitätöidä takuun.