Laitteen liittäminen langattomaan DUALSHOCK™-ohjaimeen

Voit pelata laitteeseen tallennettuja pelejä langattomalla DUALSHOCK™-ohjaimella. Voit myös peilata laitteen näytön televisioon tai johonkin muuhun näyttöön. Lisätietoja näytön peilauksesta on käyttöohjeiden asianmukaisessa luvussa.

Langattoman DUALSHOCK™4 -ohjaimen yhdistäminen laitteeseen

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Laiteyhteys > DUALSHOCK™4.
    3. Napauta Muodosta laitepari ohjaimelle ja muodosta yhteys näytön ohjeiden mukaisesti.