Sähköpostiviestien järjestäminen

Sähköpostien lajittelu

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Sähköposti ja napauta sitä.
    3. Jos käytät useita sähköpostitilejä, vedä näytön vasenta reunaa oikealle ja valitse tili, jolla lajiteltavat sähköpostit ovat. Jos haluat lajitella kaikkien sähköpostitilien viestit kerralla, vedä näytön vasenta reunaa oikealle ja napauta sitten Yhdistetty Saapuneet.
    4. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Lajittelu.
    5. Valitse lajitteluvaihtoehto.

Sähköpostien hakeminen

1. Napauta kohdassa Aloitusnäyttö valintaa Icn sony home apptray normal, etsi Sähköposti ja napauta sitä.
    2. Jos käytät useita sähköpostitilejä, vedä näytön vasenta reunaa oikealle ja valitse tili, josta haluat hakea. Jos haluat hakea kaikista sähköpostitileistä kerralla, vedä näytön vasenta reunaa oikealle ja napauta sitten Yhdistetty Saapuneet.
    3. Napauta Icn sony menu search.
    4. Kirjoita hakuteksti ja napauta näppäimistöltä Icn sony menu search.
    5. Hakutulokset tulevat näkyviin päivämäärän mukaan lajiteltuun luetteloon. Napauta avattavaa sähköpostiviestiä.

Yhden sähköpostitilin kaikkien kansioiden näyttäminen

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal ja etsi ja napauta sitten Sähköposti.
    2. Vedä näytön vasenta reunaa oikealle ja valitse tili, jonka haluat tarkistaa.
    3. Valitse tarkistettavan tilin kohdalta Näytä kaikki kansiot.

Sähköpostiviestin poistaminen

• Selaa pyyhkäisemällä oikealle Saapuneet-kansiossa viestiä, jonka haluat poistaa.

Sähköpostiviestin siirtäminen toiseen kansioon

1. Selaa pyyhkäisemällä vasemmalle Saapuneet-kansiossa viestiä, jonka haluat siirtää.
    2. Napauta Siirrä ja valitse sitten kansio.