Useat puhelut

Jos olet aktivoinut koputuspalvelun, voit käsitellä useita puheluja samanaikaisesti. Kun se on aktivoitu, saat äänimerkki-ilmoituksen toisen puhelun saapuessa.

Koputuspalvelun aktivointi tai aktivoinnin poisto

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Asetukset > Puhelu > Lisäasetukset ja napauta sitä.
    3. Voit aktivoida koputuspalvelun tai poistaa sen aktivoinnin napauttamalla Koputus.

Vastaaminen toiseen puheluun ja meneillään olevan puhelun asettaminen pitoon

• Kun kuulet toistuvia äänimerkkejä puhelun aikana, vedä Icn sony second call slider answer oikealle.

Toisen puhelun hylkääminen

• Kun kuulet toistuvia äänimerkkejä puhelun aikana, vedä Icn sony call slider dismiss vasemmalle.

Toisen puhelun soittaminen

1. Napauta puhelun aikana Icn sony dial contacts. Puheluloki tulee näkyviin.
    2. Tuo valintapaneeli näkyviin napauttamalla Icn sony call dialpad pressed.
    3. Valitse vastaanottajan numero ja napauta Icn sony btn detail call. Ensimmäinen puhelu asetetaan pitoon.

Siirtyminen puhelusta toiseen

• Voit siirtyä toiseen puheluun ja asettaa nykyisen puhelun pitoon napauttamalla Vaihda tähän puheluun.