X-Reality™ for Mobile

Sonyn X-Reality™ for Mobile -tekniikka parantaa valokuvien ja videoiden laatua niiden ottamisen jälkeen. Kuvista tulee selkeämpiä, terävämpiä ja luonnollisempia. X-Reality™ for Mobile on oletusarvoisesti käytössä, mutta voit poistaa sen käytöstä, jos haluat vähentää akun kulutusta.

X-Reality™ for mobile -tekniikan ottaminen käyttöön

1. Napauta aloitusnäytössä Icn sony home apptray normal .
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Näyttö > Kuvantehostus.
    3. Napauta X-Reality for mobile -radiopainiketta, jos sitä ei ole vielä valittu.