Videosisällön hallinta

Elokuvatietojen hakeminen manuaalisesti

1. Varmista, että laitteella on käytössä datayhteys.
    2. Tuo ohjauspainikkeet näkyviin napauttamalla näyttöä videota toistaessasi.
    3. Napauta Icn sony key menu > Tiedot.

Videon poistaminen

1. Napauta kotinäytössä Icn sony home apptray normal, etsi sitten Video ja napauta sitä.
    2. Avaa Video-aloitusnäytön valikko vetämällä näytön vasenta reunaa oikealle ja selaa sitten eri luokkien läpi videotiedostoon, jonka haluat poistaa.
    3. Kosketa videon pikkukuvaa jonkin aikaa ja napauta sitten Poista avautuvasta luettelosta.
    4. Vahvista napauttamalla Poista uudelleen.