Radion kuunteleminen

Laitteen FM-radio toimii samalla tavalla kuin mikä tahansa FM-radio. Voit esimerkiksi selata ja kuunnella FM-radioasemia ja tallentaa niitä suosikeiksi. Radion käyttäminen edellyttää, että laitteeseen on kytketty langalliset kuulokkeet. Tämä johtuu siitä, että kuulokkeet toimivat antennina. Kun jokin näistä laitteista on liitetty, voit halutessasi kytkeä äänen laitteen kaiuttimeen.

Yleiskatsaus Sony-älypuhelinten radioon

1 Suosikkiluettelo
    2 Radion virtapainike
    3 Näytä valikkovaihtoehdot
    4 Viritetty taajuus
    5 Kanavan tallentaminen suosikkeihin tai poistaminen suosikeista
    6 Virityskiekko
    7 Taajuusalue – vedä vasemmalle tai oikealle, jos haluat siirtyä kanavien välillä
    8 Kanavan hakeminen siirtymällä ylöspäin taajuusalueella
    9 Tallennettu suosikkikanava
    10 Kanavan hakeminen siirtymällä alaspäin taajuusalueella

FM-radion kuunteleminen

1. Liitä laitteeseen kuulokkeet tai kuulokemikrofoni.
    2. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal .
    3. Etsi ja napauta FM-radio Icn sony app radio . Käytettävissä olevat kanavat tulevat näkyviin, kun selaat taajuusaluetta.

Note

Kun käynnistät FM-radion, käytettävissä olevat kanavat tulevat näkyviin automaattisesti. Jos kanavalla on RDS-tietoja, ne tulevat näkyviin muutama sekunti kanavan kuuntelemisen aloituksen jälkeen.

Radioasemien välillä siirtyminen

• Vedä taajuusaluetta vasemmalle tai oikealle.

Uuden radioasemahaun aloittaminen

1. Kun radio on auki, paina Icn sony key menu.
    2. Napauta Etsi kanavia. Radio etsii koko taajuusalueelta, ja kaikki käytettävissä olevat kanavat tulevat näkyviin.

Radion äänen kytkeminen kaiuttimeen

1. Kun radio on auki, paina Icn sony key menu.
    2. Napauta Toista kaiuttimesta.

Tip

Voit kytkeä äänen takaisin langallisiin kuulokkeisiin painamalla Icn sony key menu ja napauttamalla Toista kuulokkeilla.

Kappaleen tunnistaminen FM-radiosta TrackID™-palvelun avulla

1. Kun laitteen FM-radiossa soi kappale, napauta Icn sony key menu ja valitse sitten TrackID™.
    2. TrackID™-sovelluksen tutkiessa kappaletta näyttöön ilmestyy edistymispalkki. Jos tunnistus onnistuu, sinulle ilmoitetaan kappaleen tulos tai luettelo mahdollisista tuloksista.
    3. Voit palata FM-radioon napauttamalla Icn sony key and back-painiketta.

Note

TrackID™-sovellusta ja TrackID™-palvelua ei tueta kaikissa maissa tai kaikilla alueilla, kaikissa verkoissa ja/tai kaikkien palveluntarjoajien liittymissä.