Internet- ja MMS-asetukset

Multimediaviestien lähettäminen ja Internetin käyttäminen ilman ‎Wi-Fi‎-verkkoa edellyttää toimivaa mobiilidatayhteyttä ja asianmukaisia Internet- ja MMS (Multimedia Messaging Service) -asetuksia. Alla on joitakin vihjeitä:

• Useimpien matkapuhelinverkkojen ja -operaattorien Internet- ja MMS-asetukset on asennettu valmiiksi laitteeseen. Tällöin Internetin käytön ja multimediaviestien lähettämisen voi aloittaa heti.
    • Internet- ja MMS-asetukset on mahdollista ladata myös myöhemmin Asetukset-valikon kautta.
    • Voit lisätä, muokata ja poistaa Internet- ja MMS-asetuksia manuaalisesti laitteessa milloin tahansa. Jos muutat tai poistat Internet- tai MMS-asetuksen vahingossa, lataa Internet- ja MMS-asetukset uudelleen.
    • Jos et voi käyttää Internetiä matkapuhelinverkkoyhteydellä tai jos multimediaviestit eivät toimi, vaikka Internet- ja MMS-asetukset on ladattu laitteeseen, tutustu vianmääritysvinkkeihin. Vinkeissä käsitellään verkon peittoalueeseen, matkapuhelindataan ja multimediaviesteihin liittyviä ongelmia.

Note

Jos STAMINA-tila on käytössä virran säästämiseksi, kaikki matkapuhelindataliikenne keskeytetään, kun näyttö on sammutettuna. Jos tästä aiheutuu yhteysongelmia, voit määrittää, että joitakin sovelluksia ja palveluja ei keskeytetä, tai voit poistaa STAMINA-tilan käytöstä tilapäisesti. Lisätietoja akun suorituskyvyn parantamisesta on kohdassa Akku ja virranhallinta.

Note

Jos samalla laitteella on useita käyttäjiä, vain omistaja, eli ensisijainen käyttäjä, voi ladata Internet- ja viestiasetukset asetusvalikosta. Ladatut asetukset koskevat kuitenkin kaikkia käyttäjiä.

Internet- ja MMS-asetusten lataaminen

1. Napauta kohdasta Aloitusnäyttö vaihtoehtoa Icn sony home apptray normal.
    2. Paikanna ja napauta Asetukset > Lisää > Internet-asetukset.
    3. Napauta Hyväksy. Kun asetukset on ladattu, tilarivillä on Icn sony internet settings downloaded ja mobiilitiedonsiirto otetaan käyttöön automaattisesti.

Note

Jos asetuksia ei voida ladata laitteeseesi, tarkista mobiiliverkon signaalin voimakkuus. Siirry avoimeen paikkaan, jossa ei ole esteitä, tai ikkunan lähelle ja yritä uudelleen.

Internet- ja MMS-asetusten lisääminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Lisää > Matkapuhelinverkot.
    3. Napauta Tukiasemien nimet > Icn sony menu add.
    4. Napauta Nimi, anna haluamasi nimi ja napauta sitten OK.
    5. Napauta Yhteysosoite, anna käyttöpisteen nimi ja napauta sitten OK.
    6. Anna kaikki muut vaaditut tiedot. Jos et tiedä, mitkä tiedot ovat pakollisia, kysy lisätietoja verkko-operaattoriltasi.
    7. Kun olet valmis, napauta Icn sony key menu > TALLENNA.

Ladattujen Internet- ja MMS-asetusten tarkistaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Lisää > Matkapuhelinverkot.
    3. Napauta Tukiasemien nimet.
    4. Näet lisätietoja napauttamalla jotain käytettävissä olevaa kohdetta.