Laitteen tunnistenumeron etsiminen

Laitteellasi on ainutkertainen tunnistenumero. Laitteessasi tämä numero tunnetaan nimellä IMEI (International Mobile Equipment Identity). Pidä tämä numero tallessa. Sitä saatetaan tarvita esimerkiksi Xperia™ Care -tukipalvelun käyttöön ja laitteen rekisteröintiin. Lisäksi jos laitteesi varastetaan, jotkin verkkopalveluntarjoajat voivat tämän numeron avulla estää laitetta käyttämästä verkkoa maassasi.

IMEI-numeron tarkistaminen

Sony-älypuhelimen IMEI-numeron tarkistaminen

1. Irrota SD-korttipaikan kansi.
    2. Paina muistikorttia sisäänpäin teräväkärkisellä kynällä tai vastaavalla työkalulla ja vapauta se nopeasti.
    3. Poista muistikortti täysin vetämällä sitä ulospäin.
    4. Aseta kynsi tai jokin terävä esine, kuten kynä, lokerossa olevaan reikään ja vedä lokeroa niin, että IMEI-merkintä tulee näkyviin.

Tip

Voit tuoda IMEI-merkinnän näkyviin myös avaamalla laitteen puhelinsoitto-ohjelman ja kirjoittamalla *#06#.

IMEI-numeron tarkasteleminen laiteasetuksista

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Tietoja puhelimesta > Tila > IMEI-koodin tiedot.