Videoiden muokkaaminen videonmuokkaussovelluksella

Voit muokata kamerallasi kuvaamiasi videoita. Voit esimerkiksi leikata videon haluamasi pituiseksi ja säätää sen nopeutta. Kun olet tallentanut muokatun videon, sen alkuperäinen, muokkaamaton versio jää laitteeseen.

Videon trimmaaminen

1. Etsi albumista video, jonka haluat toistaa, ja napauta sitä.
    2. Tuo työkalurivit näkyviin napauttamalla näyttöä ja napauta Icn sony movie edit > Trimmaa.
    3. Jos haluat siirtää trimmauskehyksen toiselle alueelle aikajanassa, kosketa trimmauskehyksen reunaa, pidä sitä alhaalla ja vedä se sitten haluamaasi paikkaan. Napauta lopuksi Käytä.
    4. Voit tallentaa trimmatun videon kopion napauttamalla Tallenna.

Videon toistonopeuden säätäminen

1. Etsi albumista video, jonka haluat toistaa, ja napauta sitä.
    2. Tuo työkalurivit näkyviin napauttamalla näyttöä ja napauta Icn sony movie edit > Nopeus.
    3. Valitse vaihtoehto ja kosketa aikajanan reunaa ja pidä sitä alhaalla. Vedä se sitten haluaamaasi kohtaan ja napauta Käytä.
    4. Tallenna muokatun videon kopio napauttamalla Tallenna.