Sovellusten lataaminen Google Play™ -sovelluskaupasta

Google Play™ on Googlen virallinen verkkokauppa, josta voi ladata sovelluksia, pelejä, musiikkia, elokuvia ja kirjoja. Siellä on sekä maksullisia että maksuttomia sovelluksia. Ennen kuin ryhdyt lataamaan sisältöä Google Play™ -palvelusta, huolehdi siitä, että sinulla on toimiva Internet-yhteys. ‎Wi-Fi‎-yhteys olisi suotava, jotta dataliikennemaksuilta vältytään.

Note

Google Play™ -palvelun käyttämiseen tarvitaan Google™-tili. Google Play™ -palvelu ei välttämättä ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.

Sovelluksen lataaminen Google Play™ -palvelusta

1. Napauta Aloitusnäyttö-näytössä Icn sony home apptray normal.
    2. Paikanna ja napauta Play Store.
    3. Etsi luokkia selaamalla tai hakutoimintoa käyttämällä kohde, jonka haluat ladata.
    4. Voit tarkastella kohteen tietoja napauttamalla sitä ja viimeistellä asennuksen toimimalla ohjeiden mukaisesti.

Note

Joidenkin sovellusten täytyy ehkä käyttää laitteen tietoja, asetuksia ja eri toimintoja, jotta ne voivat toimia oikein. Asenna vain sellaiset sovellukset ja myönnä oikeuksia vain sellaisille sovelluksille, joihin luotat. Voit tarkastella ladatuille sovelluksille myönnettyjä lupia ja muuttaa niiden tilaa napauttamalla sovellusta kohdassa Asetukset > Sovellukset.