Ei saa häiritä -tilan asetukset

Voit asettaa laitteesi manuaalisesti Ei saa häiritä -tilaan ja päättää, kauanko laitteesi pysyy Ei saa häiritä -tilassa. Voit myös määrittää ennalta, koska laitteesi siirtyy Ei saa häiritä -tilaan automaattisesti.

Ei aikarajaa
    Pidä laite äänettömänä, kunnes kytket äänen takaisin päälle manuaalisesti.
    Tunniksi
    Pidä laite äänettömänä tunnin ajan. Voit säätää kestoa napauttamalla miinus- tai plus-kuvaketta.

Älä häiritse -tilan käyttöönotto

• Paina äänenvoimakkuuden pienennysnäppäintä, kunnes Icn sony sys ringer silent tulee näkyviin.

Nopea Älä häiritse -tilan, värinätilan ja äänellisen tilan välillä vaihtaminen

1. Paina äänenvoimakkuusnäppäintä alas- tai ylöspäin, kunnes Icn sony sys ringer silent, Icn sony stat sys ringer vibrate tai Icn sony sound on tulee näkyviin.
    2. Voit siirtyä nopeasti värinätilasta äänelliseen tilaan (tai toisinpäin) napauttamalla Icn sony sys ringer silent, Icn sony stat sys ringer vibrate tai Icn sony sound on. Jos haluat ottaa Älä häiritse -tilan käyttöön, paina äänenvoimakkuuden pienennysnäppäintä, kun olet värinätilassa.

Älä häiritse -tilan aikataulun määrittäminen

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Äänet ja ilmoitukset > Älä häiritse > Automaattiset säännöt.
    3. Valitse Älä häiritse -tilan aikataulu tai tapahtuma, jonka aikana sitä käytetään. Voit myös määrittää uuden säännön.
    4. Etsi Päivät ja napauta sitä. Valitse sitten haluamiesi päivien valintaruudut ja napauta Valmis.
    5. Jos haluat muokata alkamisaikaa, napauta Aloitusaika, valitse uusi alkamisaika ja napauta sitten OK.
    6. Jos haluat muokata päättymisaikaa, napauta Päättymisaika, valitse uusi päättymisaika ja napauta sitten OK. Laitteesi pysyy Älä häiritse -tilassa valitun aikavälin aikana.

Poikkeuksien määrittäminen Älä häiritse -tilassa

Voit valita, millaiset ilmoitukset voivat toistaa äänen Älä häiritse -tilassa ja suodattaa poikkeukset ilmoitusten lähettäjän mukaan. Yleisimpiä poikkeustyyppejä ovat seuraavat:
    • Tapahtumat ja muistutukset
    • Puhelut
    • Viestit
    • Herätykset

Poikkeuksien salliminen Älä häiritse -tilassa

1. Napauta aloitusnäytössä Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Äänet ja ilmoitukset > Ei saa häiritä > Sallittu vain tärkeille.
    3. Vedä haluamasi asetuksen liukusäädintä.

Ilmoitusten määrittäminen poikkeuksiksi Älä häiritse -tilassa

1. Napauta aloitusnäytössä Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Äänet ja ilmoitukset > Ei saa häiritä > Sallittu vain tärkeille.
    3. Valitse asetus.

Poikkeusten yhdistäminen tiettyihin yhteystietotyyppeihin

1. Napauta aloitusnäytössä Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Äänet ja ilmoitukset > Ei saa häiritä > Sallittu vain tärkeille.
    3. Napauta Puhelut tai Viestit.
    4. Valitse asetus.

Hälytysten salliminen Älä häiritse -tilassa

1. Paina äänenvoimakkuuden pienennysnäppäintä, kunnes Icn sony sys ringer silent tulee näkyviin.
    2. Napauta Icn sony smallapps down ja muokkaa sitten asetusta kohdan Icn sony stat notify alarm liukusäätimellä.