account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Super-vivid-tila

    Super-vivid-tila korostaa värien kirkkautta ja valokuvien ja videoiden värikylläyttä, kun katsot niitä laitteellasi.

    Super-vivid-tilan ottaminen käyttöön

    1. Napauta aloitusnäytössä Icn sony home apptray normal .
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Näyttö > Kuvantehostus.
    3. Napauta Erittäin eläväinen tila -radiopainiketta, jos sitä ei ole vielä valittu.
    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!
    Etsi tuotteesi
    Find
    Valitse Xperia™-laitteessasi Asetukset > Tietoja puhelimesta tai Tietoja tablet-laitteesta > Mallinumero