account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Auta meitä parantamaan sivustoamme
Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

Taustakuva ja teemat

Voit sovittaa aloitusnäytön oman tyylisi mukaiseksi taustakuvilla ja erilaisilla teemoilla.

Taustakuvavalikko Sony-älypuhelimissa

Aloitusnäytön taustakuvan vaihtaminen

  1. Kosketa näytön Aloitusnäyttö tyhjää kohtaa ja pidä sitä kosketettuna, kunnes laite tärisee.
  2. Napauta Taustakuvat ja tee valinta.

Teeman asettaminen

  1. Kosketa näytön Aloitusnäyttö tyhjää kohtaa ja pidä sitä kosketettuna, kunnes laite tärisee.
  2. Napauta Teemat.
  3. Valitse asetus ja noudata laitteen ohjeita.

Note

Kun vaihdat teeman, myös tausta vaihtuu joissakin sovelluksissa.

Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
Kyllä Ei
Palautteesi on arvokasta!
Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
Lähetä
Kitios, arvostamme palautettasi!
Etsi tuotteesi
Find
Valitse Xperia™-laitteessasi Asetukset > Tietoja puhelimesta tai Tietoja tablet-laitteesta > Mallinumero