account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Taustakuva ja teemat

    Voit sovittaa aloitusnäytön oman tyylisi mukaiseksi taustakuvilla ja erilaisilla teemoilla.

    Taustakuvavalikko Sony-älypuhelimissa

    Aloitusnäytön taustakuvan vaihtaminen

    1. Kosketa näytön Aloitusnäyttö tyhjää kohtaa ja pidä sitä kosketettuna, kunnes laite tärisee.
    2. Napauta Taustakuvat ja tee valinta.

    Teeman asettaminen

    1. Kosketa näytön Aloitusnäyttö tyhjää kohtaa ja pidä sitä kosketettuna, kunnes laite tärisee.
    2. Napauta Teemat.
    3. Valitse asetus ja noudata laitteen ohjeita.

    Note

    Kun vaihdat teeman, myös tausta vaihtuu joissakin sovelluksissa.

    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!
    Etsi tuotteesi
    Find
    Valitse Xperia™-laitteessasi Asetukset > Tietoja puhelimesta tai Tietoja tablet-laitteesta > Mallinumero