Kokoaminen

Laitteesi tukee ainoastaan nano SIM-korttia.

SIM-muistikortin asettaminen Sony-älypuhelimeen

Note

Laita nano SIM-kortti nano SIM-korttiin pidikkeeseen ennen kuin asetat sen laitteeseen. Älä myöskään sekoita nano SIM-korttipaikkaa muistikorttipaikan kanssa.

Nano SIM-kortin asentaminen

Note

Jos asennat nano SIM-kortin laitteen ollessa päällä, laite käynnistyy automaattisesti uudelleen.

1. Ota nano SIM-kortin pidikkeen kansi pois.
    2. Vedä nano SIM-kortin pidike ulos kynnellä tai vastaavalla esineellä.
    3. Aseta nano SIM-kortti nano SIM-kortin pidikkeeseen ja laita pidike paikoilleen.
    4. Laita kansi paikoilleen.

Note

Varmista, että nano SIM-kortin pidike tulee oikeaan asentoon. Kun vedät pidikkeen ulos asentaaksesi nano SIM-kortin, älä käännä pidikettä.

Muistikortin asettaminen

1. Irrota muistikorttipaikan kansi.
    2. Aseta muistikortti muistikorttipaikkaan ja laita muistikorttipaikan kansi takaisin paikalleen.

SIM-nanokortin poistaminen

SIM-mikrokortin irrottaminen Sony-älypuhelimesta
    1. Irrota SIM-nanokorttipaikan kansi.
    2. Vedä SIM-nanokortin pidike ulos kynnellä tai jollakin esineellä.
    3. Irrota SIM-nanokortti.
    4. Aseta SIM-nanokortin pidike takaisin paikalleen.
    5. Kiinnitä kansi takaisin paikalleen.

Muistikortin irrottaminen

1. Sammuta laite ja irrota muistikorttipaikan kansi.
    2. Paina muistikorttia sisäänpäin ja vapauta se sitten nopeasti.
    3. Vedä muistikortti kokonaan ulos ja ota se paikaltaan.
    4. Laita kansi paikoilleen.

Tip

Voit myös poistaa muistikortin sammuttamatta laitetta vaiheen 1 ohjeiden mukaisesti. Tämä tapa edellyttää, että muistikortin asennus poistetaan ensin käytöstä. Napauta Asetukset > Tallennustila. Napauta sitten SD-kortti-kohdan vieressä Icn sony eject3 ja toimi yllä olevien ohjeiden mukaisesti.