Albumin aloitusnäytön valikko

Albumi-sovelluksen aloitusnäytön valikossa voit selata kaikkien kuva-albumeiden sisältöä, mukaan lukien erikoistehosteiden avulla otetut kuva- ja videot sekä sisältö, jonka jaat verkossa esimerkiksi Picasa™- ja Facebook-palveluissa. Kun olet kirjautunut tällaiseen palveluun, voit hallita sisältöä ja katsella verkkoon tallennettuja kuvia. Albumi-sovelluksessa voit myös lisätä kuviin paikkamerkintöjä, tehdä perustason muokkauksia ja jakaa sisältöä langattomalla Bluetooth®-tekniikalla tai sähköpostilla.

Scr sony 17sh album menu overview wvga
    1 Palaa Albumi-sovelluksen aloitusnäyttöön, josta näet kaiken sisällön
    2 Näytä suosikkikuvat ja -videot
    3 Näytä kaikki laitteeseen tallennetut valokuvat ja videot
    4 Näytä kuvat kartallla tai maapallonäkymässä
    5 Näytä näkyvistä piilotetut kuvat
    6 Näytä kaikki laitteesi kameralla erikoistehosteilla ottamasi valokuvat ja videot
    7 Näytä kaikki laitteen eri kansioihin tallennetut valokuvat ja videot
    8 Kaikkien kasvoja sisältävien valokuvien katselu
    9 Saman verkon muiden laitteiden kuvien ja videoiden näyttäminen
    10 Albumi-sovelluksen asetusvalikon avaaminen
    11 Sisällön katselu näyttöä ylös- tai alaspäin vierittämällä
    12 Avaa verkkotuki

Online-palveluiden valokuvien katselu albumissa

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Albumi, napauta sitä ja vedä sitten Albumi-aloitusnäytön vasenta reunaa oikealle.
    3. Napauta haluamaasi online-palvelua ja aloita sen käyttäminen noudattamalla näytön ohjeita. Kaikki palveluun ladatut käytettävissä olevat online-albumit näytetään.
    4. Napauta jotain albumia esittääksesi sen sisällön ja napauta sitten jotain valokuvaa albumissa.
    5. Sipaise vasemmalle, kun haluat nähdä seuraavan valokuvan tai videon. Sipaise oikealle, kun haluat nähdä edellisen valokuvan tai videon.