Maantieteellisen sijainnin lisääminen valokuviin

Kun otat paikkamerkinnät käyttöön, voit lisätä arvioidun maantieteellisen sijainnin (paikkamerkinnän) valokuviin niiden ottohetkellä. Maantieteellinen sijainti määräytyy joko langattomien verkkojen (matkapuhelinverkot tai ‎Wi-Fi‎-verkot) tai GPS-tekniikan perusteella.

Kun kameran näyttöön tulee Icn sony statusbar gps on, paikkamerkinnät ovat käytössä, mutta maantieteellistä sijaintia ei ole löytynyt. Kun Icn sony camera geotag on on näkyvissä, paikkamerkinnät ovat käytössä ja maantieteellinen sijainti on saatavilla, joten valokuvaan voidaan lisätä paikkamerkintä. Jos kumpikaan näistä symboleista ei tule näkyviin, paikkamerkinnät eivät ole käytössä.

Paikkamerkintöjen käyttöön ottaminen

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Napauta Asetukset > Sijainti.
    3. Napauta asetuksen kytkintä.
    4. Avaa kamera.
    5. Napauta Icn sony menu settings l.
    6. Napauta Lisää > Tallenna sijainti. Vedä liukusäädin oikealle.