Valokuvien ottaminen ja videoiden kuvaaminen

Sony Xperia™ Z2 Tablet -laitteen kameran yleiskatsaus
    1 Zoomaus
    2 Vaihda etu- ja pääkameran välillä
    3 Etukamera
    4 Pääkameran näyttö
    5 Valokuvien ja videoiden näyttäminen
    6 Valokuvien ottaminen tai videoiden kuvaaminen
    7 Kuvaustila-asetusten säätäminen
    8 Yhden vaiheen verran takaisin siirtyminen tai kameran sulkeminen
    9 Kuvaustilan valinta

Valokuvan ottaminen lukitusnäytöstä

1. Voit aktivoida näytön painamalla virtanäppäintä Icn sony key and power k90 lyhyesti.
    2. Voit aktivoida kameran koskettamalla kamerakuvaketta Icn sony camera cap mode normal ja pitämällä sitä alhaalla ja vetämällä sitä sitten vasemmalle.
    3. Kun kamera avautuu, napauta Icn sony camera onscreen lock button.

Kuvan ottaminen näyttöä koskettamalla

1. Avaa kamera.
    2. Napauta Icn sony menu settings l.
    3. Vedä Kosketustallennus -liukusäädin oikealle.
    4. Osoita kamera kohdetta kohden.
    5. Ota kuva napauttamalla näytössä kohtaa, johon haluat tarkentaa.

Valokuvan ottaminen näytön kamerapainiketta napauttamalla

1. Ota kamera käyttöön.
    2. Osoita kamera kohdetta kohden.
    3. Napauta näytön painiketta Icn sony camera onscreen button. Valokuva otetaan heti, kun nostat sormea.

Omakuvan ottaminen etukameralla

1. Aktivoi kamera.
    2. Napauta Icn sony cam front main.
    3. Ota valokuva napauttamalla näytön kamerapainiketta Icn sony camera onscreen button. Valokuva otetaan heti, kun nostat sormea.

Zoomauksen käyttäminen

• Paina äänenvoimakkuusnäppäintä ylös tai alas kameran ollesa auki.
    • Nipistä kaksi sormea yhteen tai vedä ne erilleen kameranäytössä kameran ollessa auki.

Videon kuvaaminen

1. Avaa kamera.
    2. Jos videotilaa ei ole valittu, valitse Icn sony camera switch video pyyhkäisemällä näyttöä.
    3. Osoita kamera kohdetta kohden.
    4. Voit aloittaa tallentamisen napauttamalla Icn sony gingerbread cam start recording.
    5. Voit keskeyttää videon tallentamisen napauttamalla Icn sony semc camera pause normal. Voit jatkaa tallentamista napauttamalla Icn sony gingerbread cam start recording.
    6. Voit lopettaa tallentamisen napauttamalla Icn sony gingerbread cam stop recording.

Valokuvan ottaminen videota tallennettaessa

• Jos haluat ottaa valokuvan videota tallennettaessa, napauta Icn sony camera onscreen button. Valokuva otetaan heti, kun nostat sormea.

Valokuvien ja videoiden esittäminen

1. Avaa kamera ja avaa valokuva tai video napauttamalla pikkukuvaa.
    2. Voit katsoa valokuvia ja videoita sipaisemalla vasemmalle tai oikealle.

Valokuvan tai tallennetun videon poistaminen

1. Selaa sen valokuvan tai videon kohdalle, jonka haluat poistaa.
    2. Napauta näyttöä, jotta Icn sony camera review delete tulee näkyviin.
    3. Napauta Icn sony camera review delete.
    4. Vahvista napauttamalla Poista.