Ilmoitukset

Ilmoitukset sisältävät tietoja tapahtumista, kuten uusista viesteistä ja kalenteri-ilmoituksista, sekä käynnissä olevista toimista, kuten tiedostolatauksista. Ilmoituksia on näkyvissä seuraavissa paikoissa:
    • Tilarivi
    • Ilmoituspaneeli
    • Lukitusnäyttö

Ilmoituspaneelin avaaminen ja sulkeminen

Ilmoituspaneelin avaaminen ja sulkeminen Sony-laitteissa
    1. Voit avata ilmoituspaneelin vetämällä tilariviä alaspäin.
    2. Voit sulkea ilmoituspaneelin vetämällä paneelia ylöspäin.

Ilmoituksen käsitteleminen ilmoituspaneelissa

• Napauta ilmoitusta.

Ilmoituksen ohittaminen ilmoituspaneelissa

• Aseta sormi ilmoituksen päälle ja siirrä vasemmalle tai oikealle näpäyttämällä.

Ilmoituksen laajentaminen ilmoituspaneelissa

• Vedä ilmoitusta alaspäin.

Note

Kaikkia ilmoituksia ei voi laajentaa.

Kaikkien ilmoitusten poistaminen ilmoituspaneelista

• Napauta Icn sony notification delete all.

Ilmoituksen käsitteleminen lukitusnäytössä

• Kaksoisnapauta ilmoitusta.

Ilmoituksen poistaminen lukitusnäytöstä

• Aseta sormi ilmoituksen päälle ja sipaise vasemmalle tai oikealle.

Ilmoituksen laajentaminen lukitusnäytössä

• Vedä ilmoitusta alaspäin.

Note

Kaikkia ilmoituksia ei voi laajentaa.

Ilmoitusten hallinta lukitusnäytössä

Voit määrittää laitteen siten, että vain valitut ilmoitukset näytetään lukitusnäytössä. Voit määrittää, että kaikki ilmoitukset ja niiden sisältö ovat käytettävissä, piilottaa kaikkien ilmoitusten tai tiettyjen sovellusten arkaluonteisen sisällön tai olla näyttämättä ilmoituksia lainkaan.

Lukitusnäytössä näytettävien ilmoitusten valitseminen

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony and app tray tablet.
    2. Etsi Asetukset > Äänet ja ilmoitukset > Kun laite on lukittu ja napauta sitä.
    3. Valitse vaihtoehto.

Lukitusnäytössä näytettävien ilmoitusten asetukset

Näytä ilmoitusten koko sisältö
    Kaikki ilmoitukset näytetään lukitusnäytössä. Kun tämä asetus on käytössä, muista, että kaikki sisältö (mukaan lukien saapuvien sähköpostien ja keskusteluiden sisältö) on näkyvissä lukitusnäytössä, ellet määritä asiaankuuluville sovelluksille asetusta Piilota arkaluontoinen sisältö valikossa Sovellusilmoitukset.
    Piilota henkilökohtainen ilmoitussisältö
    Näyttö on lukittava PIN-koodilla, salasanalla tai kuviolla, jotta tämä asetus on käytettävissä. Lukitusnäyttöön tulee ilmoitus Sisältö piilotettu, kun arkaluonteisia ilmoituksia saapuu. Saat ilmoituksen esimerkiksi sähköpostista tai keskusteluviestistä, mutta sen sisältö ei tule näkyviin lukitusnäyttöön.
    Älä näytä ilmoituksia lainkaan
    Lukitusnäytössä ei näytetä ilmoituksia.

Sovellusten ilmoitustason määrittäminen

Voit määrittää erilaisia ilmoitustoimia yksittäisille sovelluksille. Voit esimerkiksi estää kaikki sähköposti-ilmoitukset, priorisoida Facebook™-ilmoitukset ja piilottaa viesti-ilmoitusten sisällön lukitusnäytössä.

Sovellusten ilmoitustason määrittäminen

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony and app tray tablet.
    2. Etsi Asetukset > Äänet ja ilmoitukset > Sovellusilmoitukset ja napauta sitä.
    3. Valitse sovellus, jonka ilmoitusasetuksia haluat muuttaa.
    4. Vedä asiaankuuluvaa liukusäädintä oikealle.

Määrättyjen sovellusten ilmoitustasot ja -vaihtoehdot

Estä kaikki
    Älä koskaan näytä valitun sovelluksen ilmoituksia.
    Merkitse tärkeäksi
    Saa valitun sovelluksen ilmoitukset vain, kun Ei saa häiritä -asetus on Prioriteetti.
    Salli kurkistaminen
    Anna valitun sovelluksen painottaa tiettyjä ilmoituksia tuomalla ne lyhyesti näkyviin nykyisessä näytössä.

Merkkivalo

Merkkivalo ilmoittaa akun tilasta sekä tietyistä muista tapahtumista. Merkkivalo on oletusarvoisesti käytössä, mutta sen voi poistaa käytöstä manuaalisesti.

Sony Xperia™ Z2 Tablet -laitteen ilmoitusvalo

Note

Kun merkkivalo on poistettu käytöstä, se syttyy vain varoittaakseen akun tilasta esimerkiksi silloin, kun akun varaustaso laskee alle 15 prosentin.

Merkkivalon käyttöönotto

1. Napauta aloitusnäytössä Icn sony and app tray tablet.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Äänet ja ilmoitukset.
    3. Vedä kohdan Merkkivalo liukusäädintä oikealle.