Movie Creator

Xperia™ Movie Creator luo automaattisesti noin 30 sekunnin mittaisia lyhyitä videoita aiemmin kuvatuista valokuvista ja videoista. Sovellus määrittää videon luomiseen tarvittavan aikajanan automaattisesti. Se saattaa esimerkiksi valita valokuvia ja videoita lauantaipäivältä tai joltakin satunnaiselta seitsemän päivän jaksolta ja luoda videon puolestasi. Kun tämä "parhaat palat" -tyylinen video on valmis, saat ilmoituksen. Voit sitten muokata sitä haluamallasi tavalla. Voit esimerkiksi muokata sen nimeä, poistaa kohtauksia ja vaihtaa musiikin tai lisätä valokuvia ja videoita.

Movie Creator -sovelluksen avaaminen

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony and app tray tablet.
    2. Etsi Movie Creator ja napauta sitä.

Note

Jos laitteeseen ei ole tallennettu valokuvia eikä videoita, mitään toimintoja ei ole käytettävissä, kun avaat Movie Creator -sovelluksen.

Movie Creator -ilmoitusten poistaminen käytöstä

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony and app tray tablet.
    2. Etsi Movie Creator ja napauta sitä.
    3. Napauta Icn sony key menu, napauta sitten Asetukset ja poista sitten asetuksen Ilmoitukset aktivointi.

Movie Creatorin poistaminen käytöstä

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony and app tray tablet.
    2. Paikanna ja napauta Asetukset > Sovellukset.
    3. Paikanna ja napauta Movie Creator > POISTA KÄYTÖSTÄ.