Videosisällön hallinta

Elokuvatietojen hankkiminen manuaalisesti

1. Varmista, että laitteella on aktiivinen datayhteys.
    2. Tuo ohjauspainikkeet näkyviin napauttamalla näyttöä videota toistaessasi.
    3. Napauta Icn sony key menu > Tiedot.
    4. Napauta Icn sony key menu > Hae tietoja.
    5. Kirjoita hakukenttään videon hakusanat ja napauta sitten näppäimistön vahvistuspainiketta. Kaikki vastineet esitetään luettelossa.
    6. Valitse hakutulos ja napauta sitten Valmis. Tietojen lataus alkaa.

Note

Saat tietoja juuri lisätyistä videoista automaattisesti aina, kun Video-sovellus käynnistetään, jos aktivoit Hanki videon tiedot -painikkeen asetuksista.

Tip

Jos ladatut tiedot eivät ole oikeita, suorita uusi haku eri hakusanoilla.

Videon tietojen tyhjentäminen

1. Tuo ohjauspainikkeet näkyviin napauttamalla näyttöä videota toistaessasi.
    2. Napauta Icn sony key menu > Tiedot.
    3. Napauta Icn sony key menu > Tyhjennä tiedot.

Videon poistaminen

1. Napauta aloitusnäytössä Icn sony and app tray tablet, etsi sitten Video ja napauta sitä.
    2. Avaa Video-aloitusnäytön valikko vetämällä näytön vasenta reunaa oikealle ja siirry sitten siihen videotiedostoon, jonka haluat poistaa.
    3. Napauta videon pikkukuvaa pitkään ja napauta sitten näyttöön avautuvassa luettelossa Poista.
    4. Vahvista poistaminen napauttamalla Poista uudelleen.