Kasvontunnistus

Kamera tunnistaa ja kehystää kasvot automaattisesti. Värillinen kehys ilmaisee, mitkä kasvot on valittu tarkennettaviksi. Kuva kohdistetaan kameraa lähimpänä oleviin kasvoihin. Kehyksiä napauttamalla voit myös valita, mitkä kasvot tarkennetaan.

Kasvontunnistuksen ottaminen käyttöön

1. Sipaise näyttö valitaksesi Icn sony camera mode manual Manuaalinen-kuvaustilan.
    2. Napauta Icn sony menu settings l.
    3. Paikanna ja napauta Tarkennustila > Kasvontunnistus.

Valokuvan ottaminen kasvontunnistustoiminnolla

1. Kun kamera on auki ja Kasvontunnistus on otettu käyttöön, osoita kameralla kuvauskohteen suuntaan. Kamera tunnistaa enintään viidet kasvot, ja jokaiset tunnistetut kasvot merkitään kehyksellä.
    2. Napauta kehystä, jonka haluat valita tarkennettavaksi. Älä napauta, jos et halua kameran valitsevan tarkennusta automaattisesti.
    3. Värillinen kehys ilmaisee, mitkä kasvot on tarkennettu. Ota kuva napauttamalla kuvausohjelmaa.