Paikannuspalveluiden käyttäminen

Paikannuspalveluiden avulla sovellukset, kuten Maps ja kamera, voivat käyttää Wi-Fi-verkoista sekä GPS:ltä saatuja tietoja suurpiirteisen paikan määrittämiseen. Jos sinulla ei ole näköyhteyttä GPS-satelliitteihin, laite voi määrittää paikkasi Wi-Fi-toiminnolla.

Jotta laite voi löytää sijaintisi, sinun on otettava paikannuspalvelu käyttöön.

Sijaintipalvelujen käyttöönotto tai käytöstä poistaminen

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony and app tray tablet.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Sijainti ja ota sijaintipalvelut käyttöön tai poista ne käytöstä napauttamalla sitten on-off-kytkintä.
    3. Jos olet valinnut sijaintipalvelujen käyttöönoton vaiheessa 2, vahvista se napauttamalla Hyväksy.

GPS-tarkkuuden parantaminen

Kun käytät GPS-toimintoa ensimmäisen kerran laitteessa, sijainnin hakeminen saattaa kestää muutaman minuutin. Etsintä helpottuu, jos taivas näkyy esteettömästi. Älä liiku äläkä peitä GPS-antennia (kuvan korostettu alue). GPS-signaalit voivat kulkea pilvien ja muovin läpi, mutta eivät useimpien kiinteiden esineiden, kuten rakennusten ja vuorten, läpi. Jos sijaintisi ei selviä muutamassa minuutissa, vaihda paikkaa.

Sony Xperia™ Z2 Tablet -laitteen GPS-sijainti