Verkkosidonta Xperia Link™ -sovelluksella

Jos sinulla on Xperia™-laite, voit jakaa Internet-yhteytesi toisen Xperia™-laitteen kanssa. Näin laitteesi voi muodostaa Internet-yhteyden ilman omaa SIM-korttia ja datayhteyttä. Tästä ominaisuudesta on hyötyä, kun et ole kotonasi laitteellasi ole mobiili- tai ‎Wi-Fi‎ -yhteyttä. Ennen kuin käytät verkkosidontaa Xperia Link™ -sovelluksen kanssa, varmista että Xperia Link™ -sovellus on asennettu ja määritetty molemmissa laitteissa. Xperia™-laitteessa on myös oltava automaattitarkennuksella varustettu kamera.

Note

Xperia Link™ -sovellusta tuetaan ainoastaan Xperia™-puhelimissa, joissa on Android™ 4.0 tai tätä uudempi ohjelmistoversio. Jos Xperia Link™ -sovellusta ei ole asennettu valmiiksi Xperia™-laitteeseen, voit ladata sen Google Play™ -sovelluskaupasta.

Tablet-laitteen yhdistäminen Xperia™-laitteeseen NFC-yhteydellä

1. Varmista, että NFC ja Android Beam ovat käytössä molemmissa Xperia™-laitteissa ja että ne ovat yhteydessä Internetiin.
    2. Tablet-laite: Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony and app tray tablet > Xperia Link > Lisää laite. Viimeistele yhdistäminen ohjeiden mukaisesti. Kun asennus on valmis, näyttöön tulee QR Code™ -koodi. Voit ohittaa tämän koodin.
    3. Toinen laite: Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony and app tray tablet > Xperia Link > Lisää laite.
    4. Pidä laitteita yhdesä takaosat vastakkain siten, että laitteiden NFC-tunnistusalueet koskevat toisiaan.
    5. Kun Lähetä koskettamalla näyttöä tulee näkyviin, napauta jommankumman laitteen näyttöä.
    6. Vahvista yhteys napauttamalla OK.