Laitteen päivittäminen

Laitteen ohjelmisto tulee päivittää, jotta saat uusimmat toiminnot, parannukset ja korjaukset optimaalisen toiminnan takaamiseksi. Kun ohjelmistopäivitys on saatavilla, Icn sony stat notify system update tulee näkyviin tilariville. Voit myös tarkistaa uusien päivitysten saatavuuden manuaalisesti tai määrittää päivityksen asennusajankohdan.

Helpoin tapa asentaa ohjelmistopäivitys on tehdä se langattomasti laitteesta käsin. Joitakin päivityksiä ei kuitenkaan voi ladata langattomasti. Tällöin sinun on käytettävä Xperia™ Companion -ohjelmistoa PC- tai Apple ® Mac ® -tietokoneessa voidaksesi päivittää laitteesi.

Huomioi seuraavat seikat ennen laitteen päivittämistä:

• Varmista, että vapaata muistia on tarpeeksi, ennen kuin aloitat päivityksen.
    • Jos käytät laitetta, jolla on useita käyttäjiä, sinun on kirjauduttava sisään omistajana eli ensisijaisena käyttäjänä, jotta voit päivittää laitteen.
    • Järjestelmä- ja sovelluspäivitysten myötä laitteesi toiminnot ja ominaisuudet saattavat poiketa tässä käyttöoppaassa kuvatuista. Päivitys ei välttämättä vaikuta Android™-versioon.

Lisätietoja ohjelmistopäivityksistä on kohdassa ohjelmistopäivitys.

Uuden ohjelmiston saatavuuden tarkistaminen

1. Jos käytät laitetta, jolla on useita käyttäjiä, varmista että kirjaudut sisään käyttäjänä.
    2. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony and app tray tablet.
    3. Etsi ja napauta Asetukset > Tietoja tablet-laitteesta > Ohjelmistopäivitys.

Note

Jos uutta ohjelmistoa ei ole saatavilla, saattaa olla, että laitteessasi ei ole riittävästi vapaata muistia. Jos Xperia™-laitteessasi on alle 500 Mt vapaata sisäistä muistia (laitemuistia), et saa ilmoituksia uusista ohjelmistoista. Ilmoituspaneeliin tulee seuraava ilmoitus varoittamaan tallennustilan vähyydestä: Tallennustila loppumassa. Jotkut järjestelmätoiminnot eivät välttämättä toimi. Jos saat tämän ilmoituksen, sinun on vapautettava sisäistä muistia (laitemuistia), ennen kuin voit saada ilmoituksia uusien ohjelmistojen saatavuudesta.

Laitteen päivittäminen langattomasti

Päivitä laite langattomasti Update Center -sovelluksella. Se hoitaa sekä sovelluspäivitykset että järjestelmäpäivitykset. Se avulla voit myös ladata helposti uusia laitteellesi kehitettyjä sovelluksia. Päivitysten saatavuus mobiiliverkossa riippuu operaattorista. Suosittelemme, että käytät ‎Wi-Fi‎ -verkkoa mobiiliverkon asemesta, kun lataat uusia ohjelmistoja. Näin vältät datatiedonsiirtokustannukset mobiiliverkossa.

Järjestelmäpäivityksen lataaminen ja asentaminen

1. Jos käytät laitetta, jolla on useita käyttäjiä, varmista että kirjaudut sisään käyttäjänä.
    2. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony and app tray tablet.
    3. Etsi ja napauta Asetukset > Tietoja tablet-laitteesta > Ohjelmistopäivitys.
    4. Jos järjestelmäpäivitys on saatavilla, lataa se laitteeseesi napauttamalla Lataa.
    5. Kun lataus päättyy, napauta Asenna ja suorita asennus näytön ohjeiden mukaisesti.

Automaattisen asennuksen määrittäminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony and app tray tablet.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Tietoja tablet-laitteesta > Ohjelmistopäivitys.
    3. Napauta Icn sony key menu > Asetukset ja valitse sitten haluamasi asetus.

Laitteen päivittäminen tietokoneella

1. Kytke laite tietokoneeseen USB-kaapelilla.
    2. Jotta tietokone löytäisi laitteen, varmista että laitteen näyttö ei ole lukittu ja että laitteen USB-yhteystilana on Tiedostojen siirtäminen (MTP).
    3. Avaa Xperia™ Companion, jos se ei käynnisty automaattisesti.
    4. Varmista, että tietokoneesi on yhteydessä Internetiin.
    5. Tietokone: Jos uusi ohjelmistopäivitys havaitaan, näkyviin tulee ponnahdusikkuna. Suorita soveltuvat ohjelmistopäivitykset noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Note

Jos tietokoneeseen ei ole asennettu Xperia™ Companion -ohjelmistoa, kytke laitteesi tietokoneeseen ja noudata näytön asennusohjeita. Varmista, että käytät laitteen mukana toimitettua USB-kaapelia ja että kaapeli on liitetty kunnolla laitteeseen ja tietokoneeseen.