Daydream

Daydream on interaktiivinen näytönsäästäjä, joka näyttää värejä, valokuvia tai diaesityksen automaattisesti, kun laite on telakoituna tai kun sitä ladataan, ja kun näyttö on käyttämättä.

Note

Jos laitteella on useita käyttäjiä, kukin käyttäjä voi määrittää omat yksittäiset Daydream-asetuksensa.

Daydream-näytönsäästäjän aktivointi

1. Napauta aloitusnäytössä Icn sony and app tray tablet .
    2. Etsi Asetukset > Näyttö > Unelmat ja napauta sitä.
    3. Vedä liukusäädintä oikealle.

Daydream-näytönsäästäjän sisällön valitseminen

1. Napauta aloitusnäytössä Icn sony and app tray tablet .
    2. Etsi Asetukset > Näyttö > Unelmat ja napauta sitä.
    3. Vedä liukusäädintä oikealle.
    4. Valitse, mitä sisältöä näytetään, kun näytönsäästäjä on aktiivinen.

Daydream-näytönsäästäjän käynnistymisen määrittäminen

1. Napauta aloitusnäytössä Icn sony and app tray tablet.
    2. Etsi Asetukset > Näyttö > Unelmat ja napauta sitä.
    3. Vedä liukusäädintä oikealle.
    4. Jos haluat aktivoida Daydream-näytönsäästäjän heti, napauta Icn sony key menu ja sitten Aloita nyt.
    5. Voit määrittää automaattisen aktivoinnin asetukset napauttamalla Icn sony key menu, napauttamalla sitten Milloin unelmoidaan ja valitsemalla sitten vaihtoehdon.