Aloitusnäyttö

Aloitusnäyttö on laitteen käyttämisen aloituskohta. Se muistuttaa tietokoneen työpöytää. Aloitusnäytössä voi olla enintään seitsemän ruutua, jotka ulottuvat näytön normaalin leveyden ulkopuolelle. Aloitusnäytön ruutujen määrä näkyy pisteinä aloitusnäytön alaosassa. Korostettuna näkyvä pisteen on tämänhetkinen sijaintisi.

Paneelien laajennus Sony-laitteiden aloitusnäytöstä

Kotinäyttöön siirtyminen

• Paina Icn sony key and home.

Aloitusnäytön selaaminen

Aloitusnäyttö Sony-laitteissa

Aloitusnäytön ruudut

Voit lisätä aloitusnäyttöön uusia ruutuja (enintään seitsemän) sekä poistaa ruutuja. Voit myös määrittää ruudun, jota on tarkoitus käyttää aloitusnäytön pääruutuna.

Paneelit Sony-laitteiden aloitusnäytössä

Ruudun asettaminen aloitusnäytön ruuduksi

1. Napauta aloitusnäyttöä pitkään, kunnes laite värisee.
    2. Siirry sipaisemalla oikealle tai vasemmalle ruutuun, joka on tarkoitus määrittää aloitusnäytön pääruuduksi, ja napauta sitten Icn sony key and home.

Ruudun lisääminen aloitusnäyttöön

1. Kosketa näytön Aloitusnäyttö tyhjää kohtaa (pitkä painallus).
    2. Voit selata ruutuja pyyhkäisemällä äärivasemmalle tai -oikealle ja napauttamalla Icn sony and homescreen add pane.

Sivun poistaminen aloitusnäytöstä

1. Kosketa ja pidä painettuna jotakin aloitusnäytön aluetta, kunnes laite värisee.
    2. Selaa poistettavaan sivuun pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle ja napauta sitten Icn sony and homescreen delete pane sivun oikeassa yläkulmassa.

Aloitusnäytön asetukset

Pikakomennolla Aloitusnäytön asetukset voit säätää joitakin aloitusnäytön perusasetuksia. Voit esimerkiksi määrittää aloitusnäytön kääntymään automaattisesti ja säätää kuvakkeiden kokoa.

Aloitusnäytön määrittäminen kääntymään automaattisesti

1. Napauta pitkään aloitusnäytön tyhjää kohtaa ja napauta sitten Asetukset.
    2. Vedä kohdan Automaattinen kääntyminen viereinen liukusäädin On-asentoon.

Kuvakkeiden koon säätäminen aloitusnäytössä

1. Kosketa ja pidä alhaalla tyhjää aluetta aloitusnäytössä ja napauta sitten Aloitusnäytön asetukset.
    2. Napauta Kuvakekoko ja valitse valinta.