Hätäpuhelut

Laite tukee kansainvälisiä hätänumeroita, kuten 112 ja 911. Näitä numeroita käyttämällä voidaan yleensä soittaa hätäpuhelu missä tahansa maassa puhelinverkon kuuluvuusalueella, vaikka puhelimessa ei olisi SIM-korttia.

Hätäpuhelun soittaminen

1. Avaa valintapaneeli.
    2. Anna hätänumero ja napauta Icn sony btn detail call.

Tip

Voit soittaa hätäpuheluita silloinkin, kun puhelimessa ei ole SIM-korttia tai kun lähtevät puhelut estetään.

Hätäpuhelun soittaminen SIM-kortin ollessa lukittuna

1. Napauta Hätäpuhelu.
    2. Anna hätänumero ja napauta Icn sony call slider answer.

Hätäpuhelun soittaminen laitteen ollessa lukittuna

1. Voit aktivoida näytön painamalla virtanäppäintä Icn sony key and power k90 lyhyesti.
    2. Sipaise vasemmalle tai ylös ja napauta sitten hätäpuhelukuvaketta Icn sony phone onscreen lock button.
    3. Anna hätänumero ja napauta Icn sony btn detail call.