Lentokonetila

Lentokonetila on tila, jossa verkko- ja radiolähettimet ja -vastaanottimet ovat poissa käytössä, jotta laite ei aiheuttaisi häiriöitä herkkiin laitteisiin. Voit silti pelata pelejä, kuunnella musiikkia ja katsella videoita sekä muuta sisältöä, kunhan kyseinen sisältö on tallennettu muistikortille tai sisäiseen muistiin. Voit myös saada hälytysilmoituksia, jos hälytykset on aktivoitu.

Tip

Lentokonetilan kytkeminen päälle vähentää akun kulutusta.

Lentokonetilan käyttöönotto

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony and app tray tablet.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Lisää.
    3. Vedä kohdan Lentokonetila liukusäädintä oikealle.