Oletko kokeillut tätä?

Jos sinulla on ongelmia laitteesi kanssa, voit kokeilla ensin muutamaa seikkaa:

Uudelleenkäynnistys

• Pidä virtapainiketta painettuna. Napauta avautuvassa valikossa Käynnistä uudelleen. Laitteen pitäisi käynnistyä uudelleen automaattisesti.

• Jos yllä kuvattu uudelleenkäynnistystoimenpide ei toimi, irrota muistikorttipaikan kansi. Paina sitten OFF-painiketta kynän kärjellä tai vastaavalla esineellä ja pidä painike alhaalla. Kun laite on värähdellyt nopeasti, vapauta OFF-painike. Laitteen virta katkeaa automaattisesti. Käynnistä se sitten uudelleen.

Päivitys

Palauttaminen (nollaaminen)

• Palauta laite oletusasetuksiin. Napauta Asetukset-kohdassa Varmuuskopioi ja palauta > Tehdastietojen palautus > Palauta tablet-laitteen asetukset > Tyhjennä kaikki. Muista varmuuskopioida kaikki tärkeät laitteen sisäiseen muistiin tallennetut tiedot!
      NoteJos olet ottanut Protection by my Xperia -suojaustoiminnon käyttöön laitteessasi, sinua pyydetään antamaan Protection by my Xperia -palvelun käyttöönotossa käytetyt Google™-tilin tunnistetiedot, kun haluat palauttaa oletusasetukset.

• Jos et voi käyttää laitteen Asetukset-valikkoa, liitä laite tietokoneeseen ja palauta laitteen oletusasetukset Xperia™ Companion -ohjelmistolla. Avaa Xperia™ Companion tietokoneella ja valitse ohjelmistossa Ohjelmiston korjaaminen. Noudata näyttöön tulevia ohjeita. Muista varmuuskopioida kaikki tärkeät laitteen sisäiseen muistiin tallennetut tiedot! Saat lisätietoja ja asennusohjeet Xperia™ Companionin Windows- tai Mac OS -version verkkosivulta.