Viestien lukeminen ja lähettäminen

Messaging-sovelluksessa viestit näkyvät keskusteluina, eli kaikki tietyltä henkilöltä saadut ja hänelle lähetetyt viestit ryhmitetään yhteen. Multimediaviestien lähettäminen edellyttää, että laitteeseen on tehty asianmukaiset MMS-asetukset. Katso kohtaa Internet- ja MMS-asetukset .

Note

Se, miten monta merkkiä voit lähettää yhdessä viestissä, riippuu operaattorista ja käyttämästäsi kielestä. Multimediaviestin maksimikoko, mikä sisältää lisättyjen mediatiedostojen koon, riippuu myös operaattorista. Pyydä lisätietoja verkko-operaattoriltasi.

Yleiskatsaus Sony-älypuhelimien viestitoimintoihin
    1 Siirry keskusteluiden luetteloon
    2 Viestin lähettäjälle soittaminen
    3 Lisäasetusten näyttäminen
    4 Lähetetyt ja vastaanotetut viestit
    5 Valmiin viestin lähettäminen
    6 Liitteiden lisääminen

Viestin luominen ja lähettäminen

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta Icn sony home apptray normal ja napauta sitten Icn sony app messaging.
    2. Napauta Icn sony conv new message.
    3. Anna vastaanottajan nimi tai puhelinnumero tai jokin muu vastaanottajalle tallentamasi yhteystieto ja valitse vastaanottaja sitten näkyviin tulevasta luettelosta. Jos vastaanottajaa ei näy luettelossa, anna vastaanottajan numero manuaalisesti.
    4. Jos haluat lähettää ryhmäviestin, lisää vastaanottajia toistamalla yllä kuvattu toimenpide.
    5. Napauta Kirjoita viesti ja kirjoita viestin teksti.
    6. Jos haluat lisätä liitteen, napauta liitetoimintoa.
    7. Lähetä viesti napauttamalla Icn sony send message button

Tip

Jos lopetat viestin luonnin ennen lähettämistä, viesti tallennetaan luonnokseksi. Keskusteluun lisätään sana Luonnos:.

Vastaanotetun viestin lukeminen

1. Napauta kohdassa Aloitusnäyttö valintaa Icn sony home apptray normal ja paikanna ja napauta sitten valintaa Icn sony app messaging.
    2. Napauta haluamaasi keskustelua.
    3. Jos viestiä ei ole vielä ladattu, napauta ja pidä sitä ja napauta sitten Lataa viesti.

Tip

Kaikki vastaanotetut viestit tallennetaan oletusasetuksena laitteen muistiin.

Viestiin vastaaminen

1. Napauta kohdassa Aloitusnäyttö valintaa Icn sony home apptray normal, etsi Icn sony app messaging ja napauta sitä.
    2. Napauta viestin sisältävää keskustelua.
    3. Anna vastaus ja napauta Icn sony send message button.

Viestin välittäminen

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal ja etsi ja napauta sitten Icn sony app messaging.
    2. Napauta keskustelua, joka sisältää välitettävän viestin.
    3. Kosketa välitettävää viestiä (pitkä painallus) ja napauta sitten Lähetä viesti edelleen.
    4. Kirjoita vastaanottajan nimi tai puhelinnumero tai jokin muu vastaanottajalle tallentamasi yhteystieto ja valitse vastaanottaja sitten näkyviin tulevasta luettelosta. Jos vastaanottajaa ei näy luettelossa, kirjoita vastaanottajan numero manuaalisesti.
    5. Muokkaa viestiä tarvittaessa ja napauta Icn sony send message button.

Viestissä vastaanotetun tiedoston tallentaminen

1. Napauta kohdassa Aloitusnäyttö valintaa Icn sony home apptray normal ja paikanna ja napauta sitten valintaa Icn sony app messaging.
    2. Napauta avattavaa keskustelua.
    3. Jos viestiä ei ole vielä ladattu, napauta ja pidä sitä ja napauta sitten Lataa viesti.
    4. Kosketa tallennettavaa tiedostoa jonkin aikaa ja valitse haluamasi vaihtoehto.