account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Suurikokoinen teksti

    Voit ottaa suurikokoisen tekstin käyttöön, jos haluat suurentaa laitteessa näytettävän tekstin oletuskokoa.

    Suuren tekstin käyttöönotto ja käytöstä poisto

    1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Paikanna ja napauta Asetukset > Helppokäyttötoiminnot.
    3. Vedä liukusäädintä kohdan Suuri teksti viereen.
    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!
    Etsi tuotteesi
    Find
    Valitse Xperia™-laitteessasi Asetukset > Tietoja puhelimesta tai Tietoja tablet-laitteesta > Mallinumero